Meriç Aral kimdir, kaç yaşında?

Son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alan Meriç Aral yeniden gündeme geldi. Genç yıldızın yaşı, memleketi en çok aranılanların başında yer aldı.

Meriç Aral kimdir, kaç yaşında?

Serkan Keskin ile ilişkisini nikah masasına taşıyan Meriç Aral, düğün paylaşımları ile gündeme oturmuştu. Evlilik için sade bir nikah merasimini tercih ederken Etiler’de bulunan Delicatessen’de gerçekleştirilen nikaha çitfin yakın arkadaşları ve akrabaları katıldı.

MERİÇ ARAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Meriç Aral, 17 Kasım 1988'de İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra kısa bir süre film asistanlığı yapmış ve oyunculuğa yönelmiştir. İlk olarak "Sultan" dizisinde rol almış, "Medcezir" dizisinde canlandırdığı Hale karakteri ile tanınmıştır.

EVLİLİK TEKLİFİNİ MERİÇ ARAL YAPTI!

Çift, nikah öncesi kameraların karşısına geçti. Evlilik teklifinin kendisinden geldiğini söyleyen Meriç Aral " Çünkü balayına gitmek istiyordum İskoçya'ya...Balayına gitmedik ama tatile gittik" dedi.

Serkan Keskin'de sevgilisinin evlilik teklifine evet dediğini belirterek hemen işe başlamak zorunda oldukları için balayı yapamayacaklarını söyledi. Çiftin düğünü ünlüler geçidine dönerken adeta yıldız yağmuru yaşandı. Çifti yakın arkadaşları hem gecede hem sahnede yalnız bırakmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER