Memleket Partisi genel merkezi kapatıldı mı, yeni adresi nedir?

Memleket Partisi, genel merkez binasının kapatıldığı iddiaları gündeme geldi. Ankara'da genel merkezi bulunan partinin yeni merkez adresi merak konusu olurken beklenen açıklamada geldi.

Memleket Partisi genel merkezi kapatıldı mı, yeni adresi nedir?

Genel Merkezi Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Memleket Partisi'nin genel merkez binası boşaltılarak kapatıldı ve kapısı kilitlendi. Muharrem İnce'nin genel başkanı olduğu Memleket Partisinin Ankara'da merkez binasına kilit vurulması ile beraber ‘’Memleket Partisi genel merkezi kapatıldı mı, yeni adresi nedir?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

Seçimlerde kullanılan otobüsün üzerindeki parti logolarının da söküldüğünün öğrenilmesi ile beraber Memleket Partisi'nin Ankara'daki Genel Merkez binasının akıbeti merak edildi.

MEMLEKET PARTİSİ GENEL MERKEZ BİNASINI KAPATTI MI?

Memleket Partisi, genel merkez binasının kapatıldığı iddialarının ardından partiden açıklama geldi. Memleket partisi ‘kapandı’ iddialarının doğru olmadığını, parti genel merkezinin Çankaya'dan Etimesgut ilçesine taşındığını bildirdi.

Memleket Partisi genel merkezi kapatıldı mı, yeni adresi nedir?

Bu çerçevede Memleket Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Memleket Partisi genel merkezimiz, Yukarı Öveçler Mahallesi 1290. Sokak No:4 Çankaya/Ankara adresinden, Fatih Sultan Mahallesi, 2700. Cadde, Arp Kule İş Merkezi No:3/3 Etimesgut/Ankara adresine taşınmıştır. Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir. Memleket Partisi Seçim otobüsümüz ise yeni otobüs giydirmesi için sökülmüş olup yeni tasarımımız giydirilip faaliyete geçecektir." denildi.

Memleket Partisi genel merkezi kapatıldı mı, yeni adresi nedir? - Resim : 2

Parti Genel Başkanı İnce, daha önce yaptığı açıklamada hazine yardımı, belediye avantası, müteahhit payı almayan sadece üyelerinin bağışlarıyla ayakta duran bir parti olarak masraflarını kısma kararı aldıklarından bahsetmişti.

Memleket Partisi genel merkezi kapatıldı mı, yeni adresi nedir? - Resim : 3

Bu çerçevede parti, küçülme kararını uygulamaya başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER