Meg Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Jason Statham’ın başrolde olduğu aksiyon-gerilim filmi Meg: Derinlerdeki Dehşet sinemaseverler tarafından konuşulmuştu. Filmin yeniden TV’de gösterilmesi ile birlikte konusu ve oyuncuları aratılmaya başlandı.

Meg Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

2018 yılında vizyona girerek sinemaseverlerle buluşan Meg: Derinlerdeki Dehşet, köpekbalığı saldırısı filmleri arasında popüler bir yere otururken Jason Statham’ın aksiyonuyla da oldukça ilgi çekti.

Meg: Derinlerdeki Dehşet filminin saat 22.00'de ATV kanalında yayınlanması üzerine çok sayıda kullanıcı internet üzerinden filmin konusu ve oyuncularına yönelik aramalar yapmaya başladı. Kullanıcılar, Meg Derinlerdeki Dehşet konusu, Meg Derinlerdeki Dehşet oyuncuları gibi aramalar yapıyor.

Jon Turteltaub’un yönetmenliğini yaptığı filmde başrolde Jason Statham yer alıyor. Filmin senaryosunu Dean Georgaris, Jon Hoeber ve Erich Hoeber kaleme alırken, Steve Alten’in Meg adlı romanından uyarlandı.

Meg Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

MEG: DERİNLERDEKİ DEHŞET FİLMİNİN KONUSU

Deniz subayı ve aynı zamanda ünlü bir dalgıç olan Jonas Taylor, Mariana Çukuru yakınlarında korkunç bir olayla karşılaşmıştır. Bu olay sonrası Taylor, ekibini terk ederek kendi hayatını kurtarsa da rütbesini, ailesini ve tüm şerefini kaybetmiştir.

Görev sırasında karşılaştığı ve ekibini terk etmesine neden olan devasa köpekbalığı megaladona (Meg) ise kimse inanmamıştır. Aradan yıllar geçtikten sonra Taylor, bir kurtarma operasyonu için tekrar göreve çağrılır ancak yıllar önce karşılaştığı devasa yaratık, Taylor'ın aklından hiç çıkmamıştır, bu yüzden operasyona katılmadan önce tüm korkularıyla yeniden yüzleşmesi gerekecektir.

Meg Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? - Resim : 2

MEG: DERİNLERDEKİ DEHŞET OYUNCULARI

Jason Statham - Jonas Taylor

Bingbing Li - Suyin

Rainn Wilson - Morris

Cliff Curtis - Mac

Winston Chao - Zhang

Shuya Sophia Cai – Meiying

Ruby Rose - Jaxx

Page Kennedy - DJ

Robert Taylor - Heller

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER