Meclis kapandı mı, tatile mi girdi, ne zaman açılacak?

TBMM Genel Kurulu'na ilişkin son dakika haberi geldi. Meclis ara mı verdi, kapandı mı, tatile mi girdi, ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde...

Meclis kapandı mı, tatile mi girdi, ne zaman açılacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), Genel Kurul'un Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla Meclis'in ara verip vermeyeceği merak konusu oldu. Peki, Meclis kapandı mı, tatile mi girdi, ne zaman açılacak? İşte detaylar…

MECLİS KAPANDI MI?

TBMM Genel Kurulu'nda Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinde sona gelindi. Yoğun mesaisi ardından Meclis'in kapanıp kapanmayacağı merak ediliyordu.

Yapılan açıklamaya göre, Meclis çalışmalarına ara verildi.

MECLİS TATİLE Mİ GİRDİ?

Meclis Genel Kurulu'nda tamamlanan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri sonrası 16 Ocak'a kadar Meclis çalışmalarına ara verildi. Meclis 16 Ocak'a kadar tatile girdi.

MECLİS NE ZAMAN AÇILACAK?

TBMM Genel Kurulu'nda Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri tamamlanırken, Meclis çalışmalarına 16 Ocak tarihine kadar ara verildi.

Gelen son dakika bilgisine göre, 16 Ocak'a kadar Meclis çalışmalarına ara verildi. 16 Ocak'a kadar komisyonların çalışmalarının devam edeceği de edinilen bilgiler arasında.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER