MEB’den Öğretmenler Günü’ne özel fotoğraf yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebi ile düzenlenecek olan Öğretmen gözüyle temalı fotoğraf yarışması için başvuruların 30 Ekim’e kadar devam edeceğini açıkladı.

MEB’den Öğretmenler Günü’ne özel fotoğraf yarışması

Konu ile ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldı. Bakanlık yaptığı açıklamasında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün anlam ve önemine uygun olarak öğretmenlerin sanatsal etkinliklere katılımının artması amacı ile Türkiye geneli yarışma düzenleneceğini ifade etti.

Buna göre 24 Kasım Öğretmenler Gücü sebebi ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Öğretmen gözüyle temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek.

TÜRKİYE GENELİNDE DÜZENLENECEK

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün anlam ve önemine uygun olarak öğretmenlerin sanatsal etkinliklere katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla Türkiye genelinde düzenlenecek "Öğretmen gözüyle" temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışması için başvurular başladı.

BAŞVURULAR 30 EKİM’DE SON

Yarışmaya katılmak isteyen öğretmenler, il milli eğitim müdürlüklerince duyurulan elektronik posta adresine 30 Ekim'e kadar eserlerini yükleyebilecek.

Yarışmada değerlendirme sonucu ilk üçe giren öğretmenlere ödül olarak fotoğraf makinesi, mansiyon ödülü sahiplerine ise tablet takdim edilecek.

SONUÇLAR 14 KASIM’DA AÇIKLANACAK

MEB, yaptığı açıklamasında Öğretmenler Günü’ne özel olarak düzenlenecek olan fotoğraf yarışmasına başvurular 30 Ekim tarihine kadar devam edecek. Öğretmenler, il eğitim müdürlükleri tarafından verilen elektronik posta adresine eserlerini yükleyecek ve sonuçlarını 14 Kasım’da öğrenebilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER