MEB'den Görevde Yükselme Sınavı atama duyurusu!

Milli Eğitim Bakanlığı bugün Görevde Yükselme Sınavı'na ilişkin şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için atama duyurusunu yayımladı.

MEB'den Görevde Yükselme Sınavı atama duyurusu!

Şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet adresinde yayımlandı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DUYURUYU YAYIMLADI!

Görevde Yükselme Sınavı başvurusu yapmak isteyen adaylar hakkında bakanlık tarafından duyuru yayımlandı. Adaylar için başvuru süreci hakkında ise şu şekilde bilgilendirme yapıldı;

"Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına görevde yükselme yoluyla atama yapılacak.

Bu kapsamda, atama başvuru duyurusu Personel Genel Müdürlüğünün internet adresinde yayımlandı."

ATAMA BAŞVURU DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ….

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bakanlık tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde Görevde Yükselme Sınavı atamasına başvuru yapacak olan kişilerin yalnızca bir ünvana başvuru yapabileceği belirtildi.

Bununla birlikte merkez ve taşra teşkilatında ilan edilen memur, şef, sayman ve il/ilçe millî eğitim müdürlükleri şube müdürü ünvanlı kadrolara atanacaklar için yapılan sözlü sınav sonucunda 70 ve üzerinde puan alanlardan atama şartlarını taşıyanlar kişiler başvuru yapabilmektedir.

BAŞVURULAR 29 MART'TA SONA ERİYOR!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan başvuru işlemleri 18 Mart 2024 tarihinde başlayarak 29 Mart 2024 tarihinde ise sona erecektir.

SONRAKİ HABER