MEB sözleşmeli personel alımı yapacak! ÖSYM'den açıklama geldi

İş ilanlarını yakından takip edenler için önemli bir gelişme yaşandı. ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda Milli Eğitim Bakanlığına yeni alım yapılacağını bildirdi.

MEB sözleşmeli personel alımı yapacak! ÖSYM'den açıklama geldi

Kamu kurumlarında işe girmek ve bu kapsamda hazırlık yapan adaylar için ÖSYM önemli bir duyuru yaptı. Söz konusu duyuruda Milli Eğitim Bakanlığının sözleşmeli personel alımı yapacağı ifade edildi.

Devlet kurumlarında işe başlamanın zor olduğu bir dönemde Milli Eğitim Bakanlığının alım yapacağı haberi kısa sürede yayıldı. ÖSYM tarafından yapılan paylaşımda alım sürecinin başladığı ifade edildi.

BAŞVURU SÜRECİ BUGÜN BAŞLADI

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Adaylar tercihlerini, 3-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri, 3 Temmuz 2024 tarihinde saat 11.00’de başlayacak ve 9 Temmuz 2024 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2024/6 Tercih kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir."

ÖSYM TERCİH KILAVUZUNU PAYLAŞTI

KPSS puanını burada değerlendirmek isteyen vatandaşlar kendilerine şartların uyması halinde başvuru gerçekleştirebilecek. Sözleşmeli personel olarak yapılacak alımlar ile ilgili önümüzdeki günlerde yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor. Detaylı bilgi almak isteyenler ÖSYM'nin duyurusu üzerinden tercih dokümanına erişebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER