MEB sözleşmeli mülakat sonuçları açıklandı mı, açıklanmadı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzun süredir beklenen 20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları günün en sık konuşulan konuları arasında yerini aldı. Adayların bir kısmı MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklandığını daha sonra da sistemin kapandığını iddia etti.

MEB sözleşmeli mülakat sonuçları açıklandı mı, açıklanmadı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları adaylar tarafından merak ediliyor. Bir an önce sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar MEB’in sitesi üzerinden araştırma yapıyor.

1 TEMMUZ’DA BAŞLAMIŞTI

Öte yandan Sözleşmeli öğretmenlik mülakatları 1 Temmuz 2024 tarihinde başlamıştı. 20 bin öğretmenin alınacağı süreçte toplamda 4 katı aday mülakatlara çağırılmıştı. Mülakat sonuçlarını bekleyen adaylar mülakat sonuçlarını araştırmaya başladı.

Mülakat sonuçlarının bugün öğleden sonra açıklandığı ancak daha sonra sistemin kapandığı iddia edildi. Konu bu şekilde gündem olunca adaylar MEB sözleşmeli mülakat sonuçları açıklandı mı, açıklanmadı mı, ne zaman açıklanacak sorularının cevabını da araştırmaya başladı.

MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Konu ile ilgili açıklama Eğitim Gücü Sen-Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Oğuz Özat tarafından sosyal medya üzerinden yapıldı. Özat, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

MEB sözleşmeli mülakat sonuçları açıklandı mı, açıklanmadı mı?

SÖZLEMELİ ÖĞRETMENLİK SÖZLÜ SINAV SONUCU

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları e-Devlet üzerinden erişime açılacak. Adaylar sözlü sınav sonuçlarını MEB’in duyurunun ardından MEB’in sitesi ya da e-Devlet üzerinden öğrenebilecek. E-Devlet üzerinden sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapmaları yeterli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER