MEB son dakika açıklama yaptı! Yeni uygulama 11 Eylül'den itibaren 81 ilde geçerli olacak !

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okulların açılmasına kısa bir süre kala önemli açıklamalarda bulundu. Öğrencileri ve velileri yakından ilgilendiren açıklama son dakika olarak duyuruldu.

MEB son dakika açıklama yaptı! Yeni uygulama 11 Eylül'den itibaren 81 ilde geçerli olacak !

Yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasına yakın, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğrencileri ve velileri ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin tarafından yapılan açıklama büyük merak uyandırdı. Öğrencilerin yakından takıp ettiği karar 11 Eylül'den itibaren 81 ilde geçerli olacak.

MESAİ KAVRAMI OLMADAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Yeni eğitim öğretim yılında ders zilinin çalmasına az bir zaman kala önemli açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, yeni döneme eksiksiz ve sorunsuz girebilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Bakan Tekin şunları söyledi, "Çok çalışmak belki her şeyi çözmeyebilir ama çok çalışmak bir arzuyu, bir isteği ortaya koyar. Biz zamanımızdan, emeğimizden fedakârlık ederek bir şeyler yapmak istiyoruz. Arzusunu ortaya koyuyor. Yorulmayı, yorgun hissetmeyi bilmeyeceğiz. Amatör bir ruhla profesyonelce hareket edeceğiz."

11152506-dsc-3336.jpg

TARİHİ OLARAK ÇOK ZENGİN BİR BİRİKİME SAHİBİZ

Yöneticilerden mütevazi ve alçak gönüllü olmalarını isteyen Bakan Tekin, önemli olan koltuğuna itibar katan birer yönetici olmaları gerektiğini vurguladı. Tekin, "Şehirlerle ilgili müfredatımıza bir başlık koymuştuk. Anadolu çok zengin bir coğrafya... Tarihî olarak çok zengin bir birikime sahibiz. Biz, bu ülkenin birlik ve beraberliği açısından, millî birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi açısından, geleneklerimizin, kültürümüzün, gelecek kuşaklara aksettirilmesi açısından çocuklarımızın kendi illerini, kendi illerindeki tarihî kültürel mekânları görmelerini, geleneklerden, örflerden haberdar olmasını arzu ediyoruz. Bunun da yeni eğitim öğretim yılında sizin tarafınızdan öncelemesini istiyoruz." ifadelerini kullandı..

SONRAKİ HABER