MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimini duyurdu!

Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda öğretmenlerin yer değiştirme takviminin belli olduğu öğrenildi. Konu ile ilgili açıklama resmi internet sitesinde yer aldı.

MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimini duyurdu!

Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte öğretmenlerin yer değiştirme takviminin yayımlandığı ifade edildi. Bu çerçevede öğretmenlerin takvimine göre hangi tarihler arasında görevlendirme yapılabileceğinden de bahsedildi.

GÖREVLENDİRME TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Yayımlanan duyuru çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmesi ile öğretmenlerin yer değiştirme takviminin belli olduğu ifade edildi. Bu çerçevede belirli olan çerçeveler şu şekilde verildi;

MEB tarafından yapılan açıklamalara göre yapılan duyuru şu şekildeydi; "Açıklanan takvime göre yeniden yönetici görevlendirmeleri 5 Mart-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak. İlk defa yönetici görevlendirmeleri ise 18 Nisan-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Öte yandan öğretmenlerin yer değiştirme takvimi de açıklandı. Buna göre öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13-20 Mayıs, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği de 3-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği ise 1-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek."

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, takvim çerçevesinde yeniden yönetici görevlendirmeleri 5 Mart-15 Nisan, ilk defa yönetici görevlendirmeleri ise 18 Nisan-14 Haziran tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.

Yayımlanan takvime göre öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13-20 Mayıs, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği 3-9 Haziran ve mazerete bağlı yer değişikliği ise 1-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SONRAKİ HABER