MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimi belli oldu mu?

Milli Eğitim Bakanlığının takvimi öğretmenlerin gündeminde yer alıyor. Öğretmenlerin yer değiştirme takviminin belli olup olmadığı sorgulanırken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimi belli oldu mu?

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmesi ile öğretmenlerin yer değiştirme takvimine ilişkin detaylar merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazereti ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği ön başvuru ve tercih başvuru tarihleri merak ediliyor.

Öğretmenler yer değiştirme takvimine ilişkin olarak ‘’Öğretmenlerin yer değiştirme takvimi belli oldu mu?'' sorusuna yanıt arıyor. MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından yer değiştirme başvuru tarihlerinin belli olmasının ardından tarih araştırmaları hız kazandı. Edinilen bilgilere göre MEB, öğretmenlerin yer değiştirme takvimini yayımladı.

MEB ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ YAYIMLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmesi ile öğretmenlerin yer değiştirme takvimi yayımlandı. MEB'den yapılan açıklamaya göre, takvim çerçevesinde yeniden yönetici görevlendirmeleri 5 Mart - 15 Nisan, ilk defa yönetici görevlendirmeleri ise 18 Nisan - 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimi belli oldu mu?

Takvime göre öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13 - 20 Mayıs, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği 3 - 9 Haziran ve mazerete bağlı yer değişikliği ise 1 - 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu çerçevede başvuru sahiplerinin süreci takip etmesi gerektiği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER