MEB müfredat değişikliği olacak mı, ders saatleri azaltıldı mı?

2024 - 2025 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalırken öğrenci ve veliler müfredat değişikliği ile ilgili merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.

MEB müfredat değişikliği olacak mı, ders saatleri azaltıldı mı?

2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için geri sayım başladı. 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğrenci ve veliler, ''Müfredat değişti mi, ders saatleri azaltıldı mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yeni eğitim öğretim yılı içerisinde kademeli olarak hayata geçirilecek olan yeni müfredat kapsamında öğrenci ve velilerin merak ettiği bazı sorular gündemde yer alıyor. Söz konusu konuyla ilgili olarak ''Ders saatleri azaltıldı mı?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

MEB MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK MI, DERS SAATLERİ AZALTILDI MI?

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİAD) düzenlediği 'Geleceğimiz için Eğitimi Birlikte Konuşmak' başlıklı etkinliğin protokol konuşmasını yapan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği etkinliğin protokol konuşması sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Müfredat değişikliği ve ders saatlerinin azaltıldığı yönündeki iddialar hakkında Bakan Tekin, "Müfredat çalışmamızda haftalık ders saatleriyle ilgili değişiklik yok" ifadelerine yer verdi. Bu çerçevede ders saatlerinde bir değişiklik olmayacak.

SONRAKİ HABER