MEB görevde yükselme sözlü sınav sonuçları açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte görevde yükselme sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

MEB görevde yükselme sözlü sınav sonuçları açıklandı!

Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre bakanlıkça gerçekleştirilen görevde yükselme sınavının sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Sınava giren kişiler için sonuçlara nereden erişim sağlanabileceği gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUCUNU AÇIKLADI!

Konu hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen duyuruda Milli Eğitim Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatında görev yapan personeline yönelik il/ilçe milli eğitim müdürlükleri şube müdürü, sayman, şef ve memur unvanları için gerçekleştirilen 2023 yılı görevde yükselme sözlü sınav sonuçlarının belli olduğu ifade edildi.

Bu çerçevede Şube müdürü sonuçları, şey sonuçları, sayman sonuçları ve memur sonuçlarının kendi resmi internet siteleri üzerinden ulaşılabileceği belirtildi.

GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantılar üzerinden kişilerin kolay bir şekilde görevde yükselme sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecekleri ifade edildi.

SONRAKİ HABER