MEB Bakanı Yusuf Tekin: “Fitneye mahal vermememiz gerekiyor”

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanlığında düzenlenen programa katılım sağladı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Tekin, partinin birlik içinde kalması gerektiğini söyledi.

MEB Bakanı Yusuf Tekin: “Fitneye mahal vermememiz gerekiyor”

Bakan Tekin, Esenyurt’ta düzenlenen Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları programına katılım sağladı. Siyasetteki uzun yıllara yayılan deneyimlerini aktaran Bakan Tekin, 22 yılda elde edilen kazanımların kaybedilmemesi için fitneye mahal verilmemesi gerektiğini belirtti.

Tekin, partililerin birlik içinde hareket etmesi ve kişisel tartışmalara kesinlikle girmemesi gerektiğini söyleyerek, parti mensuplarının birbirine kenetlenmesi gerektiğini belirtti.

“FİTNEYE YER VERİLMEMELİ”

Tehditlere, şantajlara ve hatta fiziki saldırılara karşı mücadele yürüttüklerini ifade eden Bakan Tekin sözlerine şu şekilde devam etti:

“22 yıl boyunca Cumhurbaşkanımızla başlayıp her kademedeki arkadaşımızla canımızı dişimize takıp çalıştık. Aleni şekilde yargıya konu olmuş biçimde tehditler, şantajlar, fiziki saldırılarla karşı karşıya kalarak bir mücadele yürüttük ve bir noktaya geldik. Şu an geldiğimiz noktada yapmamız gereken bir tek şey var. Bugüne kadarki emeklerimizin zayi olmaması için şu fitneye fesada mahal vermeyecek bir biçimde işimize gücümüze sahip çıkacağız. Milli Eğitim Bakanı olarak bizler gecemizi gündüzümüzde kattık. Evimize gittiğimiz yok. Koşturuyoruz. Bir dakikayı bile boş geçirmeyecek şekilde nasıl insanlara ulaşırız, nasıl kendimizi anlatırız, nasıl yeniden gönül alma sürecini yürütürüz diye çaba sarf ediyoruz”

BİLDİKLERİ YOLDAN İLERLEMEYE DEVAM EDECEKLER

Öte yandan Bakan Tekin, yaptığı açıklamasında Milli Eğitim Bakanlığı olarak müfredat değişiklik, öğretmenlerin sorunlarına ilişkin problemlerin çözümü ve disiplin düzenlemeleri gibi pek çok konuda bildikleri yoldan ilerleyeceklerini söyledi. Bakan Tekin, sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere de takılmadığını belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER