MEB ara tatil anketi nasıl yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ara tatil uygulamasının devam edip etmeyeceği hakkında yayımlanan anketin nasıl yapılacağı merak konusu oldu.

MEB ara tatil anketi nasıl yapılır?

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapılan açıklamalarda öğrenci ve velilerin isterlerse ara tatil uygulamasının iptalinin mümkün olacağı ifade edilmişti. Bazı veliler tarafından öğrencilerin ara tatil süreçlerinde okullara olan adaptasyonlarının kaybolduğu hakkında şikayetlerin geldiği belirtildi. Bunu üzerinden son olarak 13 Kasım ve 17 Kasım tarihleri arasında bu senenin son ara tatili gerçekleştirildi.

Şubat ayında iki hafta sürecek olan sömestr tatili ile bir ara tatilin daha yapılması planlanmaktaydı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu süreç içerisinde bir anket yayımlandı. Bu ankete katılacak olan veli ve öğrencilerin ara tatil uygulamasının devam edip etmeyecekleri yönünde bilgilendirmelerin yapılacağı belirtildi.

ARA TATİL UYGULMASI İÇİN ANKET YAPILDI!

Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ''Ara Tatil Uygulamasına İlişkin İzleme ve Değerlendirme Çalışması'' anketi veli ve öğrencilere duyuruldu. Bu anket ile birlikte veli ve öğrencilerin yanı sıra öğretmenlere de ara tatil hakkında 'Ara tatil kaldırılsın mı, devam etsin mi?'' sorusu yöneltildi.

ARA TATİL ANKETİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen anket üzerinden öğretmen, veli ve öğrencilerin ankete katılarak kolay bir şekilde uygulamanın devamlılığı hakkında gerekli sorulara yanıt verebilecekleri öğrenildi. Bu anketin ise 10 Aralık 2023 tarihine kadar devam edeceği yine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruların arasında yer aldı.

SONRAKİ HABER