MEB 2024 LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı mı?

MEB tarafından düzenlenen LGS hakkında meraklı araştırmalar devam ediyor. 2024 LGS örnek soru ve cevaplarının erişime açılıp açılmadığı merak edilirken öğrenci ve velilerin araştırmaları devam ediyor.

MEB 2024 LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı mı?

Lise eğitimini hedeflediği okulda almak isteyen öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LG) hazırlıkları devam ediyor. MEB tarafından düzenlenen LGS için örnek sorular hazırlanırken bu sorular da öğrencilerin erişimine açılıyor.

Şubat ayı ile beraber LGS hakkında araştırmalar artarken LGS için MEB tarafından hazırlanan örnek soru ve cevapları için heyecan arttı. LGS hakkında meraklı bekleyiş devam ederken bir yandan da öğrenci, öğretmen ve veliler, ‘’MEB 2024 LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı mı?'' sorusuna yanıt arıyor. Sınava katılım sağlayacak olan adaylar için her ay örnek sorular ve çözüm videoları yayınlanmaya devam ediyor. LGS örnek soru ve çözüm videoları araştırma konusu olmaya devam ederken gelişmeleri haberimizde derledik.

MEB LGS 2024 ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI YAYIMLANDI MI?

Her yıl MEB tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı için her ay düzenli olarak MEB tarafından örnek soru kitapçıkları yayınlanıyor. Şubat ayı MEB LGS soruları ve çözüm videoları da bu çerçevede yayımlandı. Öğrenciler ise ‘’MEB LGS örnek soru kitapçığına nasıl erişim sağlanır?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

MEB 2024 LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı mı?

Şubat ayı MEB LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı. Yayımlanan soru kitapçıklarında Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarından 10'ar soru, T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden 5'er soru olmak üzere toplamda 45 soru ve çözüm videosu öğrencilerin erişimine açıldı. MEB tarafından 2024 LGS için Sayısal ve Sözel bölümler için örnek soru ve çözüm videolarına ulaşmak için ‘’https://www.meb.gov.tr/lgs-kapsamindaki-merkez-sinava-yonelik-ornek-sorular-yayimlandi/haber/32661/tr'' adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER