MEB 2024 Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili ne zaman başlayacak?

Okulların kapanacağı ve yaz tatilinin başlayacağı tarih büyük bir merakla takip ediliyor. Öğrenciler yaz tatili için araştırmalarına devam ederken karne günü ve yaz tatili başlangıcına dair merak edilenler de MEV takvimi ile belli oldu.

MEB 2024 Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili ne zaman başlayacak?

Milyonlarca öğrenci karne günü için heyecanlı bekleyişe başlarken yaz tatili için de geri sayıma devam ediyor. Çocuğu okula giden aileler yaz tatili ile ilgili bilgi sahibi olmak isterken ''MEB 2024 Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili ne zaman başlayacak?'' sorularına da yanıt aranıyor.

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini alan öğrenciler yaz tatili için geri sayıma başladı. 3 aylık yaz tatili yapma imkanı elde edecek olan öğrenciler, karne günü heyecanına kapılırken ''Yaz tatili ne zaman başlıyor? 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı ne zaman sona erecek?'' sorularının yanıtı da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan takvim ile belli oldu.

2024 KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK?

Karnelerin verileceği tarih, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi ile araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatili nisan ayında yaparken ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettiler. MEB'in 2023- 2024 takvimine göre yaz tatili başlangıcı merak edilirken detaylar belli oldu.

MEB 2024 Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili ne zaman başlayacak?

Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı takviminde 2023 - 2024 yılı karne gününün 14 Haziran Cuma günü olduğu ifade edildi. Bu durumda 2023 - 2024 eğitim yılı sona erecek ve öğrenciler yaz tatiline başlayacak.

SONRAKİ HABER