MEB 2023 Bursluluk Sınavı cevap anahtarı açıklandı mı?

İlköğretim ve Ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafınca düzenlenen bursluluk sınavının tamamlanmasıyla adayların gündeminde sınav soruları ve cevap anahtarı yer alıyor.

MEB 2023 Bursluluk Sınavı cevap anahtarı açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafınca 3 Eylül 2023 Pazar günü 1 milyon 44 bin 846 öğrencinin başvurduğu, ortaokul 5,6,7,8, lise 9,10 ve 11'incı sınıf öğrencilerinin katıldığı İlköğretim ve Ortaöğretim Bursluluk sınavının sorunsuz sona ermesiyle gözler sınav soruları ve cevap anahtarının erişime ne zaman açılacağına çevrildi. Sınavın sona ermesiyle öğrenciler sınavları hakkında bilgi sahibi olabilmek için cevap anahtarını beklediler. Peki soru ve cevaplar ne zaman açıklanacak ? İşte detaylar..

İOKBS BURSLULUK SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK ?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 3 Eylül Pazar günü tüm Türkiye genelinde İOKBS bursluluk sınavı yapıldı. Sınavın sona ermesiyle adayların gözleri sınav soruları ve cevaplarının açıklanacağı tarıhe cevrildi. Geçtiğimiz yıl yapılan bursluluk sınavında sorular ve cevaplar sınavdan bir gün sonra açıklanmıştı. 2023 bursluluk sınavı dün yapıldı ve bugün bursluluk sınav sorularının açıklanması bekleniyor.

2023-bursluluk.jpg

BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK ?

Milli Eğitim Bakanlığınca 3 Eylül 2023 Pazar günü yapılan bursluluk sınavı sona erdi. Bursluluk sınav sonuçları, 22 Eylül 2023 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet sitesinden ilan edilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER