MEB 20 bin Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı sürecini başlattı. Öğretmen alımına dair adayların mülakat süreci tamamlanırken bu kez sonuçların açıklanacağı tarih için bekleyişe geçildi.

MEB 20 bin Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapılacağını duyurmuştu. ÖMEB 20 bin öğretmen alımına dair başvurular 20 - 31 Mayıs tarihlerinde alınırken başvuruların ardından adayların mülakat aşamalarına geçildi. Öğretmen adaylarının gözü sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrilirken ''MEB 20 bin sözleşmeli öğretmenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusuna tanıt aranmaya başladı.

20 bin sözleşmeli öğretmen alımına dair adaylar, mayıs ayında başvurularını yaptı ve sınav yerleri de 10 Haziran'da ilan edildi. Mülakata çağırılan adayların sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları beklenirken konuyla ilgili araştırmalar da devam ediyor.

MEB 20 bin Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 BİN ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına dair sözlü sınav süreci 1 Temmuz tarihinde başladı. Öğretmen adaylarının sonuçları için henüz tarih açıklaması ve atama takvimi belli olmadı. Mülakat sonuçlarının kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken, sonuçlar açıklandığında e-Devlet üzerinden sorgulama işleminin yapılabileceği ifade edildi. Bununla beraber sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar başarılı sayılacak.

SONRAKİ HABER