Masterchef kaptanlık oyunu kim kazandı, dün son bölüm mavi kırmızı takım kim kaptan oldu?

Masterchef son bölüm de kaptanlık oyunu oynandı. Masterchef mavi takım kaptanı ve kırmızı takım kaptanı ile mavi ve kırmızı takım oyuncuları belirlendi. İşte takımlar ve kaptanlar

Masterchef kaptanlık oyunu kim kazandı, dün son bölüm mavi kırmızı takım kim kaptan oldu?

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışma programları arasına adını yazdırmayı başaran Masterchef'te dün köfte ekmek yapan yarışmacalar mavi takım kaptanı olmak için birbirleriyle yarıştılar. Yarışmada elenen Çağlar'ın ardından yeni haftada yarışmacılar mavi takım kaptanı olarak takımlarını belirlemek için kıyasıya bir yarış içerisine girdiler. İşte dün yaşananlar!

MASTERCHEF DÜN KAPTANLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Dün yayımlanan son bölümde Masterchef oyununda bir klasik olan köfte ekmek yarışması yapıldı. Yarışmacıların büyük bölümünün yemeklerini mangalda pişirmek istemesi üzerine stüdyo adeta duman altında kalırken beklenen tadım anı ise renkli görüntülere neden oldu. Özellikle de Mehmet Şef'in yaptığı tadım anı izleyenleri güldürdü. Yapılan tadımlar sonrasında en başarılı köfteyi yapan Kaan mavi takım kaptanı olurken karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Ezgi'yi seçti.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU, YENİ HAFTADA MAVİ TAKIMDA KİMLER VAR?

Mavi Takım

Kaan (Kaptan)

Akın

Alper

Kerem

Hakan

Onur

Semih

Emre

Nevzat

Muratcan

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU, YENİ HAFTADA KIRMIZI TAKIMDA KİMLER VAR?

Ezgi (Kaptan)

Ayşe

Zeynep

Eda

Beril

Beyza

Yudum

Nigar

Şirin

Zübeyde

Takımlar kadın ve erkekler olarak ayrılırken bu hafta Masterchef'te izleyenler erkekler ve kadınların rekabetini seyredecekler. Şefler yapılan seçimler sonrasında büyük şaşkınlık yaşarken bugün oynanacak ilk oyun merakla beklenmeye başlandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER