Marmaray Feneryolu istasyonunda ne oldu?

Bugün Marmaray Feneryolu istasyonunu kullanmak isteyen vatandaşlar yaşanan aksaklık nedeni ile metro durağında ne olduğu hakkında merak edilenler artmaya başladı.

Marmaray Feneryolu istasyonunda ne oldu?

Bugün öğle sonu Marmaray Feneryolu istasyonundan ulaşımı sağlamak isteyen vatandaşlar bir aksaklık ile karşılaştı. Bu aksaklığın nedeni hakkında yapılan araştırmalar sonucunda da bir gencin kendini raylara atarak intihar ettiği öğrenildi. Konu hakkında yetkili isimlerden de gelen açıklamaların yanı sıra vatandaşlar da ulaşımın eski haline ne zaman döneceği ve bu aksaklığa bağlı sorunların ne zaman giderilebileceği hakkında internet üzerinden araştırmalarda bulundu.

MARMARAY FENERYOLU İNTİHAR OLAYI NEDİR, ULAŞIM NE ZAMAN DÜZELECEK?

Genç bir vatandaşın bugün istasyonda intihar emesinin ardından Marmaray Feneryolu üzerinde ulaşımda aksamalar meydana geldi. Bu aksamaların neden yaşandığına ilişkin internet üzerinden yapılan araştırmaların ardından yetkili kişilerden açıklamalara yer verildi.

Vatandaşlar tarafından internet üzerinde ve sosyal medyalar yolu ile sorunun kaynağına ilişkin araştırmalar sürerken, Marmaray'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Marmaray Feneryolu istasyonunda saat 16.20'de meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Söğütlüçeşme-Göztepe istasyonları arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır." ifadeleri ile sorunun nedeni hakkında bilgilendirmeler verilerek, aksamalı olarak devam edildiği belirtildi.

SONRAKİ HABER