Marmaray Ayrılık Çeşmesi intiharı son dakika, ne oldu, neden çalışmıyor, seferleri neden durduruldu?

Ayrılık Çeşmesi Marmaray seferleri durduruldu. Bugün Pazar olması ve bazı yolların trafiğe kapatılması nedeniyle ulaşımda yoğunluk yaşanırken Marmaray seferleri çalışmıyor. 20 Ekim 2024 Marmaray neden çalışmıyor, kim intihar etti?

Marmaray Ayrılık Çeşmesi intiharı son dakika, ne oldu, neden çalışmıyor, seferleri neden durduruldu?

Marmaray seferleri son dakika durduruldu. Marmaray tarafından yapılan açıklamada üzücü bir olay yaşandığı belirtilerek intihar nedeniyle hatta seferlerin gecikmeli olarak devam ettiği ifade edildi. İntihar haberi büyük üzüntü yarattı.

MARMARAY İNTİHARI SON DAKİKA: AYRILIK ÇEŞMESİ NE OLDU?

Olay, saat 11.10 sıralarında Marmaray Ayrılık Çeşmesi İstasyonu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre istasyonda bekleyen bir kişi Gebze istikametinde seyreden treninin önüne atladı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri raylara atlayan kişinin hayatını kaybettiğini tespit ederken cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ön camı kırılan Marmaray'ın da kaldırılmasının ardından seferler normale döndü.

Marmaray tarafından yapılan açıklamada "Marmaray Ayrılıkçeşmesi istasyonunda saat 11.10'da meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle seferlerimiz gecikmeli olarak devam etmektedir" denilerek intihar olayı duyuruldu. İntihar vakası nedeniyle Marmaray'ın ön camı kırılırken, trenin hattan kaldırılmasının ardından seferlerin normale döndüğü açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER