Marmara'da deprem saat kaçta, nerede oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinin ardından uzmanların uyarıları da netleşirken Marmara'da yaşanan depremin ardından endişe yeniden arttı.

Marmara'da deprem saat kaçta, nerede oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi

Ülkemizde 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 50 binin üzerinden vatandaşımız hayatını kaybetti. 11 ili etkileyen deprem felaketinde binler yapı yıkılırken uzmanlar da Marmara Bölgesi için uyarılarını yinelemeye başladı.

Deprem uzmanları Marmara'da yaşanacak büyük bir depremin sonuçlarının çok daha ağır olacağına işaret ederken endişe veren deprem haberi geldi. Gece saatlerinde Marmara'da meydana gelen deprem İstanbul'da yaşayanları tedirgin etti. Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak belirlendi.

İSTANBUL'DA HİSSEDİLEN DEPREM ENDİŞE YARATTI

İstanbul başta olmak üzere tüm çevre illerde hissedilen deprem paniğe neden oldu. Vatandaşlar ‘’Marmara'da büyük bir deprem bekleniyor mu?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Kandilli Rasathanesi ve Afet Aci Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ölçümlerine göre 18 Aralık son depremler listesi belli oldu.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ile yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 23.53'te merkez üssü Yalova olan deprem, Çınarcık ilçesinin 8.52 kilometre açıklarında, 11.18 kilometre derinlikte meydana geldi.

Marmara bölgesi, 4 Aralık’ta da merkez üssü Gemlik olan 5.1 büyüklüğündeki depremle sallanmıştı.

18 ARALIK 2023 SON DEPREMLER

Marmara'da deprem saat kaçta, nerede oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi

Son depremler listesine bakarak, en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER