Marmara Üniversitesi 71 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Marmara Üniversitesi tarafından yayımlanan son ilan ile birlikte kadrosuna toplamda 71 sözleşmeli personel alımının yapılacağı öğrenildi.

Marmara Üniversitesi 71 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Marmara Üniversitesi tarafından toplamda 71 sözleşmeli personel alımının yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda üniversite tarafından gerekli olan başvuru detayları tek tek açıklandı.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 71 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Yapılacak olan sözleşmeli personel alımı hakkında üniversite tarafından yapılan açıklamalarda alımın yapılacağı kadrolar şu şekilde duyuruldu;

Marmara Üniversitesi 71 sözleşmeli personel alımı yapacak!

Marmara Üniversitesi 71 sözleşmeli personel alımı yapacak! - Resim : 2

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yayımlanan ilan kapsamında yukarıda verilen kadrolara başvuru yapmak isteyen vatandaşların sağlaması gereken başvuru şartları şu şekilde verildi;

1- Başvuracak adaylarda 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2- 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Başvurularda Lisans mezunları için 2022 KPSS (P3) Puanı, Önlisans Mezunları için 2022 KPSS (P93) Puanı, Lise mezunları için 2022 KPSS (P94) Puanı esas alınacaktır.

3- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmüne uygun olması

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

5- Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3. maddesi uyarınca arşiv araştırması/güvenlik soruşturması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Marmara Üniversitesi'nin resmi internet adresi üzerinden yapılacak olan başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde yapılması gerekmektedir. Aksi halde başvuru işlemleri kabul edilmeyecektir.

SONRAKİ HABER