Marmara Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ülkemizde meydana gelen depremlerle ilgili bilgiler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.

Marmara Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Türkiye'de yaşanan depremler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yaşanan depremlerle ilgili bilgiler Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi tarafından listeler halinde paylaşılırken bir son dakika açıklaması geldi. AFAD tarafından yapılan açıklama ile Marmara Denizi'nde deprem meydana geldiği öğrenildi.

AFAD, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden Marmara Denizi depremine dair detayları paylaştı. Vatandaşlar ise ''Marmara Denizi'nde deprem mi oldu, ne zaman, kaç büyüklüğünde meydana geldi?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

AFAD DUYURDU: MARMARA DENİZİ'NDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Marmara Denizi'nde Balıkesir açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi Balıkesir açıklarında saat 22.26'da 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Marmara Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği kaydedilirken kısa süreli panik yaşandı. AFAD, detaylı listenin ''https://deprem.afad.gov.tr/event-detail/498617'' adresi üzerinden takip edilebileceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER