Mardin Midyat kayıp çocuklar son dakika bulundu mu, anne nerede ortaya çıktı?

Türkiye Diyarbakır'da kaybolan Narin'e yanarken küçük kızın cinayete kurban gitmesi büyük üzüntü yaratmıştı. Bir haberde Midyat'tan gelirken Midyat kayıp çocuklar son dakika haberi geldi.

Mardin Midyat kayıp çocuklar son dakika bulundu mu, anne nerede ortaya çıktı?

Diyarbakır'da kaybolan Narin'in cansız bedeni bulunmuş, sağsalim bulunması için dua eden tüm Türkiye büyük üzüntüye boğulmuştu. Daha Narin'in cinayet soruşturması devam ederken Midyat'tan gelen kayıp haberi bir kere daha yüreklere ateş düşürmüştü. Mİdyat'ta kaybolan anne ve 4 çocuğundan haber geldi.

MİDYAT KAYIP ÇOCUKLAR BULUNDU MU, SON DAKİKA NEREDE BULUNDU?

Mardin’de dün akşam saatlerinde evden çıkan ve haber alınamayan anne ve 4 çocuğu bulundu. Olay, Midyat ilçesine bağlı Ziyaret mahallesinde yaşandı. Eve gelen baba H.A. durumu önce köylülere ardından da jandarmaya bildirdi. Jandarma köyde arama çalışmaları başlatırken, bir süre sonra anne ve çocukları bulundu.

Kayıp ihbarı üzerine Jandarma tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda anne ve çocukları bulundu. Köyde yapılan aramalarda bulunan çocuklar ve annenin birlikte olduğu, 4 çocukla annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Narin olayının hemen üzerine gelen kayıp ihbarı büyük panik ve korku yaşanmasına neden olurken hem çocukların hem de annenin sağlık durumunun iyi olması yüreklere su serpti. Jandarma kayıpların bulunması üzerine köydeki arama çalışmalarını sonlandırdı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER