Mansur Yavaş ve CHP Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bir araya gelecek!

Son haftalarda siyasi liderlerin özel görüşmelerinden sonra sürpriz bir görüşme yapılacağı daha ortaya çıktı. Mansur Yavaş’ın, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği açıklandı.

Mansur Yavaş ve CHP Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bir araya gelecek!

Erdoğan - Özel, Şimşek - Karatepe görüşmelerinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bu akşam gerçekleşecek bir akşam yemeğinde CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceği duyuruldu.

Daha öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceği söylenen CHP’nin eski lideri Kılıçdaroğlu’nun sürpriz bir şekilde Mansur Yavaş ile de bir akşam yemeğinde bir araya geleceği iki isme yakın kaynaklar tarafından doğrulanırken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Çok önceden kararlaştırılan rutin bir istişare yemeği. Özel bir gündem yok. Yeri ve zamanı henüz belli değil."

Mansur Yavaş ve CHP Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bir araya gelecek!

EKREM İMAMOĞLU DA ÇARŞAMBA ANKARA’YA GELİYOR

Gündemde ağırlıklı olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceği belirtilen CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de bir araya geleceği açıklandı. ABB’nin yer ve zaman henüz belli değil açıklamasına rağmen bazı kaynaklara göre Yavaş - Kılıçdaroğlu görüşmesinin bu akşamki bir akşam yemeğinde yapılacağı duyuruldu.

Bir diğer yandan Ekrem İmamoğlu’nun da Çarşamba günü Ankara’ya gelmesi beklenirken Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapıp yapmayacağı ise henüz kesinleşmiş değil.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER