Manisa'da hamile kadına yönelik şiddete AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki

Manisa'nın Akhisar ilçesinde sokak ortasında eşi tarafından darp edilen hamile kadına yönelik şiddet, kamuoyunun tepkisini topladı. Şiddet olayına ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de sert tepki geldi.

Manisa'da hamile kadına yönelik şiddete AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki

Manisa’nın Akhisar ilçesinde hamile bir kadın eşi tarafından sopayla sokak ortasında öldüresiye darp edildi. Vatandaşlar tarafından linç edilmek üzereyken polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

S. N. A., yanında çocuğu olduğu halde eşi Y. A. tarafından sokakta yumruk, tekme ve demir sopayla darp edildi. Sokaktaki vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen Y. A. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olaya ilişkin kamera kayıtlarının ortaya çıkmasıyla tepkiler de gecikmedi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK, HAMİLE KADINA YÖNELİK ŞİDDETİ LANETLEDİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Manisa'nın Akhisar ilçesinde sokak ortasında eşi tarafından darp edilen hamile kadına yönelik şiddeti lanetledi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Manisa'nın Akhisar ilçesinde sokak ortasında eşi tarafından darp edilen hamile bir anneye yönelik şiddeti lanetliyoruz.'' dedi.

Manisa'da hamile kadına yönelik şiddete AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki

Çelik, açıklamasının devamında ''Kadına yönelik şiddet, yasal olarak suçtur, ahlaki olarak da insanlık dışıdır. Bu şiddeti engelleme imkanı varken seyredenlerin durumu da vahimdir. Kadına şiddet insanlık dışıdır ve tüm insanlık için tehdittir. Kadına şiddete karşı toplum olarak çok boyutlu bir mücadele vermeliyiz. Bu noktada kültürel ve ahlaki hassasiyetlerimizi daha da güçlü ifade etmeli ve kadına şiddeti gündelik yaşamın her alanında mahkum etmeliyiz." ifadelerini kullandı. Olaya dair görüntüler sosyal medyanın tepkisini toplarken şahıs, cezaevinde tutuluyor.

SONRAKİ HABER