Manisa'da hamile eşini döven şahsın yaptığı yanına kalmadı!

Türkiye'yi ayağa kaldıran şiddet vakalarına bir yenisi eklendi. Sokak ortasında insanların gözü önünde bir kadının darp edilmesi ekipler harekete geçti.

Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük tepki çeken olayda bir kadının gündüz vakti dükkanların önünde eşi tarafından dövüldüğü görülmüştü. Türkiye'de defalarca yaşanan kadına şiddet ve cinayet vakalarının ardından bir olayında Manisa'da yaşanması sonucu emniyet ekipleri harekete geçti.

YAKALANDI VE TUTUKLANDI

Akhisar'da yaşanan olayın görüntülerinin gündem olması sonrasında Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Eşini yumruklarla ve demir sopayla ağır bir şekilde darp eden şahıs emniyet birimleri tarafından gözaltına alındı. Acımasızca yaptığı şiddetin bedelini ödeyen adam çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

TÜRKİYE'DE KADINA ŞİDDET DURMUYOR

Söz konusu videoda kadının darp edilmesi kadar kimsenin olaya müdahale etmemesi ve öylece yaşananları izlemesi dikkat çekti. Her sene onlarca kadının vahşice katledilmesi ve bu soruna bir türlü çare bulunamaması ağır bir şekilde eleştirilmeye devam ediliyor.

Sokak ortasında bizzat kendi eşi ya da evlilik yaşadığı kişiler tarafından hayattan koparılan kişiler ülke için acı bir vaka olmaya devam ediyor. Konuya dair ilerleyen günlerde neler yapılacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com