Mama kabını çalan hırsızı gören şaşırdı!

Sivas'ta bir veteriner kliniğinin önündeki mama kabının sürekli çalınması üzerine kamera kayıtları incelendi. Kamera kaydı görüntüsünü izleyenler ise şok oldu.

Mama kabını çalan hırsızı gören şaşırdı!

Sivas'ta görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Veteriner Bülent Köse'nin dükkan önüne koyduğu mama kabı sürekli çalınınca, güvenlik kameraları incelendi. Kameralarda hırsızın karga olduğu ortaya çıktı.

Sivas'ın Gürün ilçesinde bir veteriner kliğinin önünde bulunan mama kabını çalan hırsız, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülere bakıldığında, mama kabını çalanın bir karga olduğu tespit edildi. Olay, Gürün ilçesinde bir veteriner kliniğinde meydana geldi. Veteriner hekim Bülent Köse tarafından dükkan önüne konulan mama kabı sürekli çalınınca, veteriner güvenlik kameralarını inceledi. Görüntüleri izleyen veteriner hekim Köse, görüntüleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Mama kabını çalan hırsızın karga olduğu ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde karganın mama kabını gagasıyla alıp uçtuğu görülüyor. Karganın daha önce de mama kaplarını çaldığı düşünülüyor.

Mama kabını çalan hırsızı gören şaşırdı!

"SABAHLARI GELDİĞİMİZDE MAMA KAPLARI KAYBOLUYORDU"

Veteriner Bülent Köse, hırsızın karga olduğunu belirterek, “Kliniğimizin önüne her gün düzenli olarak sokak hayvanları aç kalmasın diye mama koymaktayız. Sabahları geldiğimizde mama kapları hep kayboluyordu. Kimin aldığını merak ediyorduk. En son güvenlik kameralarından takip ettiğimiz de hırsızın bir karga olduğunu tespit ettik” diye konuştu.

Karganın hırsızlık yaparak mama kabı çaldığını gören sosyal medya kullanıcıları da yaşananlar karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER