Malatya’daki Sanayi Sitesi’nde yangın! Prefabrik iş yerleri küle döndü!

Malatya’daki Sanayi Stesi’nde korkutan bir yangın çıktı. Meydana gelen yangında çok sayıda prefabrik iş yeri zarar gördü.

Malatya’daki Sanayi Sitesi’nde yangın! Prefabrik iş yerleri küle döndü!

Malatya’da korkutan bir yangın meydana geldi. Malatya'da Küçük Sanayi Sitesi yanında hırdavatçı esnafı için yapılan prefabrik iş yerlerinde yangın çıktı.

Malatya'da Sanayi Sitesi'nde çıkan yangında 25 prefabrik iş yerinde hasar meydana geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çabasının ardından kontrol altına alınırken, yaklaşık 25 prefabrik iş yerinde maddi hasar oluştu.

2 SAATLİK MÜDAHALE İLE SÖNDÜRÜLDÜ

Malatya’daki Çavuşoğlu Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi yanında hırdavatçı esnafı için yapılan prefabrik iş yerlerinde yangın meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangının hızla yayılması üzerine olay yerine TOMA yönlendirildi. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik müdahalesinin ardından yangın söndürüldü.

25 İŞ YERİ KÜLE DÖNDÜ

Yangında yaklaşık 25 prefabrik iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Ekipler, bölgede soğutma çalışması yapıyor. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, gazetecilere, yangına ekiplerin müdahalesinin sürdüğünü söyledi. Ölmeztoprak, "Çalışmalar devam ediyor. Herhangi bir yaralanma söz konusu değil. Bir itfaiye personelimizin tansiyonu yükselmiş ve müdahale edilmiş. Soğutma işlemlerine başlandı. Zarar da tespit edilir ve gereği yapılır. Çok geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER