Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı

Malatya'da bir yolcu otobüsü kazası meydana geldiği öğrenildi. Kazada ilk belirlemelere göre 22 kişinin yaralandığı öğrenilirken detaylar da paylaşıldı.

Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı

Ülkemizde yolcu otobüsü kazaları gündemde yer almaya devam ediyor. Otobüs kazaları basına yansımaya devam ederken son olarak bu sabah saatlerinde Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrildiği öğrenildi.

Bodrum'dan Van'a giden Ş. C. idaresindeki yolcu otobüsü, Malatya D-300 kara yolu Doğanlar Mahallesi mevkiinde şarampole devrildi.

MALATYA'DA OTOBÜS KAZASI: 22 YARALI

Van'a doğru giderken kaza yaparak devrilen yolcu otobüsünü gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, AFAD, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı

Kazada otobüste bulunan 36 yolcudan 21 yolcu ve 1 muavin yaralandı. Kazada 22 kişinin yaralandığı öğrenilirken yaralılar, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Yaralılardan V. K. ve M. Ö.'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YARALILARIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Sağlık Bakanlığı, kazayla ilgili sosyal medya hesabı X üzerinden açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Malatya Akçadağ mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında 22 kişi yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavisi hastanelerimizde devam etmektedir. Vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz." bilgisine yer verildi. Kaza yerinde ise otobüsün kaldırılması için çalışma yapılıyor.

SONRAKİ HABER