Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından geçmiş olsun paylaşımında bulundu.

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Dün gece saatlerinde Yeşilyurt ilçesinde yine deprem olmuştu. Peş peşe deprem haberlerinin gelmesi ise vatandaşlarda büyük panik ve korkuya neden oldu.

Malatya Yeşilyurt'ta 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan güncel bilgilerle Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde deprem olduğu öğrenilirken depreme dair detaylar da merak edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem olduğu bilgisine ulaşıldı.

AFAD, X hesabı üzerinden konuyla ilgili ayrıntılı paylaşım yaptı. Paylaşımda, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen depremin saati 12.54 olarak kaydedildi. Yeşilyurt’ta meydana gelen depremin derinliği ise 14.27 kilometre olarak ölçüldü.

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu!

ALİ YERLİKAYA'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Deprem sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından geçmiş olsun paylaşımında bulundu. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Malatya Yeşilyurt’ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Gelen 3 ihbar incelenmiş olup an itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu! - Resim : 2

Dün gece Yeşilyurt'ta deprem olması ardından bugün yine Yeşilyurt'ta deprem olması nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER