Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Sarsıntıyı çevre iller de hissetti

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de hissedildi.

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Sarsıntıyı çevre iller de hissetti

Malatya güne sallanarak başladı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından vatandaşları deprem korkusu sararken Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de hissedildi.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından aktarılan veriler doğrultusunda saat 07.56'da Malatya'nın Pütürge ilçesinde 7.04 kilometre derinliğinde ve 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Meydana gelen deprem çevre illerden de hissedildi.

ÇEVRE İLLERDEN HİSSEDİLDİ!

son-dakika-malatya-nin-puturge-ilcesinde-4-3-16187400-5814-m.jpg

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından vatandaşları deprem korkusu iyiden iyiye sağlarken hala bazı illerimizde yaşanan sarsıntı korku ve paniğe neden oluyor. Yaşanan Malatya depremi çevre illerden de hissedilirken büyüklüğünün 4.3 olduğu belirtildi.

İlk belirlemelere göre can kaybı ya da hasara yol açmayan deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Malatya'nın ardından yine sabah karşı Muğla sallandı. fet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 05.18'de merkez üssü Datça açıkları olan 4,3 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşandı.

SONRAKİ HABER