Malatya ve Adıyaman'da peş peşe depremler!

Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ederken yaşanan 2 sarsıntı, deprem bölgesinde bir kere daha büyük panik yaşanmasına neden oldu.

Malatya ve Adıyaman'da peş peşe depremler!

6 Şubat depremlerinin yaraları halen sarılmaya çalışılırken deprem bölgesi bir kere daha peş peşe depremlerle sarsıldı. İlk deprem 01:38 sularında Malatya merkezli olarak yaşanırken ikinci deprem ise 03:22 sularında Adıyaman'da yaşandı. Her iki deprem yakın illerde de hissedilirken uykularından uyanan vatandaşlar büyük panik ve korku yaşadı.

ADIYAMAN'DA DEPREM KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD’ın paylaştığı bilgilere göre Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde saat 03.22’de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü.

Malatya ve Adıyaman'da peş peşe depremler!

MALATYA'DA DEPREM KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Pütürge ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD’ın paylaştığı bilgilere göre Malatya’nın Pütürge ilçesinde saat 01.38’de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD tarafından depremin derinliği 9,58 km olarak açıklanırken deprem kent genelinde panik ve korku yaşanmasına neden oldu. Deprem nedeniyle bir olumsuzluk yaşanmadığı açıklanırken depreme gece uykularında yakalanan vatandaşlar büyük korku yaşadılar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER