Malatya depreminin ardından Naci Görür'den açıklama geldi!

Bugün Malatya'da çevre illerden de hissedilen 5,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bu depremin ardından uzman isim Naci Görür konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya depreminin ardından Naci Görür'den açıklama geldi!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki büyük depremden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya'da bugün 5,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Gerçekleşen bu deprem orada yaşayan vatandaşların yanı sıra çevre illerde bulunan kişiler tarafından da hissedilerek endişelere yol açtı. Depremin Malatya'nın yanı sıra Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman'dan da hissedildiği öğrenildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) tarafından yapılan açıklamalara göre bugün yaşanan depremin saat 16:04'te ve yerin 13.93 km derinliğinde meydana geldiği bilgisine ulaşıldı. Yaşanan deprem hakkında vatandaşlar tarafından da endişelerin artmasının ardından konu ile ilgili Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.

MALATYA DEPREMİNİN ARDINDAN UZMAN İSİM NACİ GÖRÜR AÇIKLADI!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Prof. dr. Naci Görür konu hakkında, “Arkadaşlar, Salkonak-Yeşilyurt/Malatya’da 5,3 deprem oldu. Deprem DAF Zonunda. Muhtemelen 6Şubat depremleri sonucu kırılmamış bir fay kesimi üzerinde. Biliyorsunuz, buralara önemli miktarda enerji transfer edildi. Geçmiş olsun, sevgiyle” şeklinde ifadelerde bulundu.

Malatya depreminin ardından Naci Görür'den açıklama geldi!

Gelen bu açıklama ile hem merak edilenlere yanıt verdi hem de endişelerin ardından bilgilendirmelerde bulundu.

SONRAKİ HABER