LPG araç sahiplerine indirim müjdesi

Akaryakıt fiyatlarında son günlerde yaşanan değişimler vatandaşı bazı zaman mutlu ederken bazı zamanlarda ise üzüyor. Araç kullanıcılarının genel temennisi ise fiyatların aşağı seviyelere inmesi şeklinde oldu.

LPG araç sahiplerine indirim müjdesi

Konu ile ilgili olarak araç kullanıcılarından bazılarını memnun edecek fakat bazılarını ise üzecek bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre LPG'ye 1.08 TL'lik bir indirim geliyor. İndirim yarından itibaren pompalara yansıtılacak.

MOTORİN KULLANICILARI UMDUĞUNU BULAMADI

Bu gelişmenin ardından LPG'li araç kullananların yarından itibaren akaryakıt istasyonlarına daha fazla gitmesi bekleniyor. LPG sahipleri daha ucuza araçlarına yakıt alacakken motorin cephesinde ise daha farklı bir durum yaşandı.

LPG indirimi ile aynı anda uygulanan tarife ile birlikte motorin fiyatlarında 12 kuruluşluk bir zam geldiği öğrenildi. Gelen zam bugünden itibaren uygulanmaya başlandı.

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 42.41 TL
Motorin litre fiyatı: 41.42 TL
LPG litre fiyatı: 21.19 TL

Son dönemde yurt içi ve yurt dışı gelişmelerden kaynaklı gelişmelerden dolayı akaryakıt fiyatlarında istikrar sağlanamadığı biliniyor. Bu nedenle fiyatları yakından takip eden araç sahipleri bir sonraki zam gelmeden hızlı bir şekilde araçlarının deposunu doldurmak için benzin istasyonlarına gidiyor. Son haber ile birlikte otogaz alanların daha fazla olması tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER