LGS sınavı öncesi okunacak dua

2 Haziran’da gerçekleşecek LGS sınavı öncesi hangi duanın okunması gerektiği internet üzerinde sıkça aratılıyor.

LGS sınavı öncesi okunacak dua

Liselere Geçiş Sistemi ya da Liselere Geçiş Sınavı olarak bilinen LGS sınavı öncesi binlerce öğrenci hazırlıklarını tamamladı ve yarınki sınavı bekliyor. Öğrenciler LGS sınavı öncesi okunacak duanın hangisi olduğunu bulmak için ise internet üzerinde aramalar yapıyor.

LGS SINAVI ÖNCESİ OKUNMASI GEREKEN DUA

LGS sınavı öncesi okunacak dua

2 Haziran’da iki oturum halinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleşecek Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile binlerce öğrenci bu sınavdan aldıkları puanlarla Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi türündeki liselere yerleşecek. Binlerce öğrenci LGS sınavı öncesi okunması gereken duayı internet üzerinde yoğun bir şekilde aratıyor.

İşte öğrencilerin LGS sınavı öncesi okuması gereken dua:

"Allâahümme salli alâ seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammedin salâaten tünciinâa bihâa min cemî'il-ehvâali ve'l âafâat. Ve takdıy lenâa bihâa cemî'alhaacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemî'is-seyyi'âat ve terfeunâa bihâa indeke a'led-derecâat ve tübelligunâa bihâa aksa'l gaayâati min cemî'il-hayrâti fi'l-hayâati ve ba'del-memâat. Inneke alâa külli sey'in kadiyr. Amin”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER