LGS ikinci nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?

Liselere geçiş sistemi kapsamında yerleştirme esas ikinci nakil sonuçlarını ne zaman açıklanacağı merak söz konusu olurken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

LGS ikinci nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarını ne zaman açıklanacağı merak söz konusu olurken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı yapıldı. Sınava giren birçok öğrenci sonuçları merak ile beklediklerini ifade ediyor. İlk nakil sonuçların açıklanmasının ardından gözler ise şimdiden ikinci nakil sonuçlarına çevrildi.

Liselere geçiş sistemi kapsamındaki yerleştirme sonuçlarının ilan edilmesinin hemen ardından nakil süreci bilindiği üzere başladı.

LGS ikinci nakil sonuçları yarın açıklanacak - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

24 Temmuz ile 28 Temmuz arasında yapılan birinci dönem nakil tercih sonuçları 31 Temmuz tarihinde açıklanmıştı. Şimdi ise birçok öğrenci ikinci nakil tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

İkinci nakil tercih başvuruları 31 Temmuz ile 4 Ağustos tarihi arasında yapılmıştı. Tercih başvurularının ardından ise LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları yarın açıklanacak.

Daha fazla eğitim haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER