KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversite eğitimi gören öğrencilere ekonomik destek sağlayan KYK bursu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bursa başvurusunda bulunan öğrenciler de sonuçların ne zaman açıklanacağını sorguluyor.

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih üniversite öğrencileri tarafından merak ediliyor. KYK burs ve kredi başvuruları 19 Ekim Perşembe günü 23.59'da sona erecek. Başvuruların son günü olması nedeniyle KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih merak edilid.

KYK burs başvuruları 19 Ekim tarihinde bitecek. Üniversite öğrencileri KYK burs ve kredi başvurularını gerçekleştirirken başvurularının tamamlanmasıyla beraber gözler KYK burs sonuçlarına çevrilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan açıklama beklenirken ''KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, KYK burs ve kredi sonuçları hangi tarihte açıklanır'' gibi sorular gündeme geldi.

kyk-burs-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak.jpg

KYK BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvuruları e-Devlet kapısı üzerinden 'Burs ve Öğrenim Kredisi Başvurusu' ekranı üzerinden yapılıyor. KYK burs başvuruları 19 Ekim saat 23.59'ta sona erecek. KYK burs ve kredi başvurularının bugün sona erecek olmasıyla beraber burs başvuruları sonrasında bir değerlendirme sürecine geçilecek. Değerlendirme sürecinden sonra KYK burs sonuçları açıklanacak. Ancak henüz sonuçların açıklanacağı net bir tarih verilmedi. Geçtiğimiz yıllara göre düşünüldüğünde sonuçların kasım ayının son haftası ya da aralık ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER