Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! 1'i ağır 19 yaralı

Ülkemizde yolu otobüsü kazalarına bir yenisi daha eklendi. Kuzey Marmara Otoyolu, Çekmeköy mevkii, Edirne istikametinde yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpıştığı kaza sonucu 19 kişi yaralandı. Kazaya dair detaylar da ortaya çıktı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! 1'i ağır 19 yaralı

Türkiye'de her gün çeşitli trafik kazaları meydana geliyor. Yaşanan trafik kazaları basına yansırken bu kez bir yolcu otobüsünün daha kaza yaptığı öğrenildi. Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü önünde ilerleyen TIR'a çarptı.

Kaza, saat 04.00 sularında Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli mevkinde meydana geldi. Edirne istikametine seyir halinde olan, G. A. yönetiminde bulunan ve Sivas'tan İstanbul Esenler Otogarı'na hareket eden şehirler arası yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ SIKIŞTI

Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otobüs, M. K. yönetiminde bulunan ve önünde ilerleyen kumaş yüklü TIR'a çarptı. Kazada, otobüs şoförü G. A. bulunduğu yer sıkışırken, 18 yolcu ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! 1'i ağır 19 yaralı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, jandarma ise bölgede başka kazaların yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kazada otobüs şoförü bulunduğu yerde sıkışırken, 18 yolcu ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan yolcuların durumunun iyi olduğu belirtilirken, otobüs şoförünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! 1'i ağır 19 yaralı - Resim : 2

MARMARA OTOYOLU TRAFİĞE AÇILDI

Kaza sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli mevki Edirne yönü, yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli mevki Edirne yönü, olay yerinin temizlenmesi ve kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrardan trafiğe açılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER