Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik kazası! 11 kişi öldü 57 yaralı var

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde yaşanan trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybederken 57 kişi yaralandı. İstanbul yönü trafiğe kapatıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik kazası! 10 kişi öldü 57 yaralı var

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya kesiminde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken gelen ambulanslarla en yakın sağlık kuruluşuna sevk edildi.

Kazanın nedeni henüz resmi olarak açıklanmazken ilk belirlemelere göre kazanın yoğun sis ve aşırı hız nedeniyle meydana geldiği ifade edildi. Otoyolun İstanbul yönü kaza nedeniyle trafiğe kapatıldı. Gişelere yakın bir mevkide meydana gelen trafik kazasına 3 otobüs ve 1 tırında aralarında yer aldığı 7 aracın karıştığı belirlendi.

KUZEY MARMARA OTOYOLU TRAFİK KAZASI SON DAKİKA!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 54 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 54 kişinin yaralandığını bildirdi. Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Kaza nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapatılırken yolda kalan araçların ise Hendek girişinden çıkılarak alternatif güzergahlara yönelmeleri istendi. Sakarya Valisi yaptığı son açıklama ile yaralı sayısını 57 olarak revize ederken yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu, 6 kişinin kritik durumda olduğunu, 11 kişinin ise hayatını kaybettiğini duyurdu.

SONRAKİ HABER