Kurban Bayramı tatili ne zaman bitiyor?

Kurban Bayramı için geri sayım sona erdi. Kurban Bayramı idrak edilirken gündeme bayram tatili ile ilgili sorular geldi. Bayram tatilinin ne zaman biteceği merak konusu olurken araştırmalar da başladı.

Kurban Bayramı tatili ne zaman bitiyor?

2024 yılı Kurban Bayramı, 16 Haziran tarihi itibariyle idrak edilmeye başladı. 15 Haziran tarihinde arefe günü idrak edilirken bayramın gündeme ise bayram tatili ile ilgili araştırmalar geldi. ''Bayram tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?'' soruları gündeme gelirken detaylar da resmi tatiller takviminde yer aldı.

''2024 Bayram tatili kaç gün, bayram tatili gün sayısı ne kadar?'' sorularına yanıt aranırken ''Bayram tatili kaç gün olacak? Bayram tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?'' sorusu da yanıt buldu.

BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, NE ZAMAN BİTİYOR??

2024 yılı Kurban Bayramı 16 Haziran'da başlayacak, 19 Haziran'da bitecek. Bayram tatili toplam 9 gün olacak. Kurban Bayramı 16 - 17 - 18 ve 19 Haziran tarihlerinde kutlanacak. Bayram tatiline 20 - 21 Haziran tarihleri de eklenirken memurlar için geçerli olan bayram tatili sayısı 9 gün olarak kararlaştırıldı. Bayram tatili 23 Haziran 2024 Pazar günü sona erecek. Mesailer 24 Haziran tarihinde kaldığı yerden devam edecek. Özel sektörde ise perşembe ve cuma günleri aksi karar alınmadıkça mesailer devam edecek.

SONRAKİ HABER