Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, kabine toplantısı ne zaman?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayramın 9 gün olup olmayacağı merak ediliyor. Bugün gerçekleşecek Kabine toplantısında konuya ilişkin karar çıkması bekleniyor.

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, kabine toplantısı ne zaman?

Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı için tatil araştırmaları başladı. Tatile gidecek olan vatandaşlar, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olup olmayacağını araştırıyor. Bugün toplanacak kabinenin gündeminde Kurban Bayramı tatilinin ele alınması öngörülüyor.

Kurban Bayramı için bayram telaşı şimdiden başladı. Bayram tatilinin kaç gün olacağı ise son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Kabine toplantısından gelecek karar ise merakla bekleniyor.

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, kabine toplantısı ne zaman?

2024 Kurban Bayramı'nın ilk günü 16 Haziran 2024 Pazar günü, son günü ise 19 Temmuz Çarşamba günü olacak.

Kurban Bayramı (1.gün): 16 Haziran Pazar

Kurban Bayramı (2.gün): 17 Haziran Pazartesi

Kurban Bayramı (3.gün): 18 Haziran Salı

Kurban Bayramı (4.gün): 19 Haziran Çarşamba

14 Haziran Cuma günü okulların kapanmasıyla milyonlarca kişi tatil planı yapıyor. Dolayısıyla bayramın 9 gün tatil olması yönünde beklentiler arttı.

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, kabine toplantısı ne zaman? - Resim : 2

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bugün, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olup olmayacağı konusunun netleşmesi bekleniyor. Bayram tatilinin bugün gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında ele alınması öngörülüyor. Kabine toplantısının ise ne zaman olacağı araştırılıyor. Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine toplantısının saat 14.30'da başlaması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER