Kurban Bayramı için tatile giden aile kaza yaptı! 3 kişi yaralandı

Kurban Bayramı için memleketine giden aile, Aksaray'da kaza yaptı. Yaşanan kazada 3 kişi yaralandı.

Kurban Bayramı için tatile giden aile kaza yaptı! 3 kişi yaralandı

Aksaray - Konya Kara yolunda meydana gelen trafik kazasında tatile giden ailenin bulunduğu araç, kontrolden çıkarak refüje düştü. Kazada yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Aksaray’da tatile giden ailenin bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje düştü. Yaşanan kazada 3 kişi yaralandı ve otomobil hurdaya döndü. Kaza, Aksaray - Konya Kara yolunun 15. kilometresi Kutlu köyü yakınlarında oldu. Aile, Muğla’dan memleketi Kayseri’ye Kurban Bayramı tatili için yola çıktı. B.U. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje düştü. Refüj bariyerlerine çarparak durabilen ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan D.Ü. (58) ile E.Ü. (23) yaralandı.

Kurban Bayramı için tatile giden aile kaza yaptı! 3 kişi yaralandı

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kaza olduğunu gören diğer vatandaşlar, olay yerine yardım etmek için koştu. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra da yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun nasıl olduğu ise merak edildi. Kaza yerine gelen polis ve jandarma ekipleri de yolda güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER