Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Bakanlık bünyesine sözleşmeli 1629 personel alacak

Ülkemizde yeni istihdam kapıları aralanmaya devam ediyor. Kamu kurumlarından istihdam edilmek isteyenler ilan araştırmalarına devam ederken Kültür ve Turizm Bakanlığından sözleşmeli personel alımı müjdesi geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Bakanlık bünyesine sözleşmeli 1629 personel alacak

İşsizlik sorunlarının devam ettiği dönemde yayımlanan ilanlar vatandaşın yakın takibinde yer alıyor. Vatandaşların takip ettiği işe alım ilanlarına her geçen gün bir yenisi daha eklendi. Bakanlıkların alımları ile ilgili ilanlar takip edilmeye devam ederken Kültür ve Turizm ve Bakanlığı tarafından istihdam duyurusu gelirken detaylar belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı yapacaklarını duyururken başvuru şartları ve tarihleri de belirlendi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMINI DUYURDU

Kültür ve Turizm Bakanlığı çeşitli unvan ve pozisyonlara bin 629 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre;

Kültür ve Turizm Bakanlığınca çocuk gelişimcisi, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, aşçı, temizlik personeli, şoför, bahçıvan, mimar, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker, teknisyen ve restoratör olmak üzere 1629 sözleşmeli personel istihdam edilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Bakanlık bünyesine sözleşmeli 1629 personel alacak

Başvurular, 25 Ocak- 8 Şubat tarihleri arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri, Bakanlığın "www.ktb.gov.tr" internet sitesinde yer alacak.

Detayların ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER