Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı yapacak!

Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre bakanlık tarafından toplamda 1500 personel alımının yapılacağı öğrenildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı yapacak!

Bakanlıklardan müjde peş peşe gelmeye başladı. Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte kadroya toplamda 1500 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Başvuru yapmak isteyenler için sağlanması gereken şart ve detaylar ise merak konusu oldu.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 1500 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Yayımlanan ilan hakkında bugün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var! Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak, merkez ve taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, çeşitli unvanlarda 1500 personel alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun" şeklinde ifadelere yer verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı yapacak!

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI MI?

Konu hakkında yapılan açıklamalarda toplamda 1500 kişinin alınacağı ifade edilirken, başvuru hakkında henüz bir şart ve detay hakkında bilgilendirmeler yapılmadı. Yakın zaman içerisinde ilanın yayımlanmasının ardından merak edilen tüm şart ve detaylara yer verileceği öğrenildi. Alımların 2024 yılı için yapılacağı, bu nedenle de yakın zaman içerisinde alımın yapılacağı kadrolar ve şartlar hakkında tüm merak edilenlere yanıt verileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER