Kulislerde İYİ Parti iddiası! Yerel seçimlerdeki İstanbul ve Ankara adayları netleşti

Ankara kulislerinde dolaşan iddialara göre İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara için adaylarını belirledi.

Kulislerde İYİ Parti iddiası! Yerel seçimlerdeki İstanbul ve Ankara adayları netleşti

2024 yılında gerçekleşmesi beklenen yerel seçimlerle ilgili hareketli günler yaşanmaya devam ederken HP ile bu seçimde de ittifak yapıp yapmayacakları belirsizliğini koruyan İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara için adaylarını belirlediği iddia edildi.

Ankara kulislerinde dolaşan iddialara göre İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara için adaylarını belirledi. Kulisteki bilgiler doğrultusunda İYİ Parti, İstanbul için Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu'yu, Ankara içinse Adnan Beker'i aday gösterecek.

KULİSLERDE KONUŞULMAYA BAŞLANDI!

Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yerel seçim için hazırlıklar başlarken partiler ve çıkaracakları adaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Seçimde CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı belirsizliğini koruyan İyi Parti'nin İstanbul ve Ankara için adaylarını belirlediği iddiası kulisleri hareketlendirdi. Son gelen bilgilere göre İyi Parti, İstanbul'da Buğra Kavuncu, Ankara'da ise Adnan Beker'i aday gösterecek.

İyi Parti'ye ilişkin kulis bilgisi veren tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel "Herhangi bir ittifak olmaz ise 2 isim öne çıkıyor, İyi Parti'de bunlara kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz. Ankara adayları, bir tanesi İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker, öbürü İstanbul'da Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VE ANKARA ADAYLARI BELLİ OLDU

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 26 Ağustos tarihinde açıklama yapacağını belirten Gürel 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin

"İYİ Parti'de Akşener'in 26 Ağustos'ta yapacağı açıklamaya bazı şerhler düşeceği ifade ediliyor. Sayın Akşener bazı şehirlerde ittifak yapılacağına dair şerh düşebileceği beklentisi var. Ankara ve İstanbul'da ilçeler ve il düzeyinde ittifak yapılabileceğine dair şerh düşecek.

Herhangi bir ittifak olmaz ise 2 isim öne çıkıyor, İYİ Parti'de bunlara kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz. Ankara için Milletvekili Adnan Beker, İstanbul içinse Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu'yu aday gösterecekler." dedi.

SONRAKİ HABER