Kulislerde Ekrem İmamoğlu iddiası! 'İmamoğlu yeniden İBB Başkanlığına aday olduğunu açıklayacak' denildi

CHP'de ''değişim'' krizi sürmeye devam ederken değişim mesajını veren ilk isimlerden birisi de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmuştu.

Kulislerde Ekrem İmamoğlu iddiası! 'İmamoğlu yeniden İBB Başkanlığına aday olduğunu açıklayacak' denildi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından değişim mesajı veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu değişim mesajının fitilini daha da ateşlemişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni yol haritasını belirleyerek "İstanbul'u kaybedemeyiz" diyerek yeniden İBB Başkanlığına aday olacağını açıklayacağı iddia edildi.

CHP'de ''değişim'' krizi sürmeye devam ederken değişim mesajını veren ilk isimlerden birisi de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmuştu. Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanlığına aday olacağını açıklayacağı iddia edildi.

EKREM İMAMOĞLU İBB ADAYI MI OLACAK?

İmamoğlu'nun yerel seçimlere yönelik yol haritası çizdiği kulislerde iddia edilirken iddialar doğrultusunda İmamoğlu'nun aldığı kararı salı ya da çarşamba günü düzenleyeceği bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetmesinin ardından CHP Genel Başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmuştu. İmamoğlu ''değişim'' mesajları veren açıklamalar yaparken "Değişim olmazsa yerel seçimde risk doğabilir" sözleriyle CHP'de genel başkanlık değişiminin gerekli olduğuna vurgu yapacağı ancak tercihini İstanbul'dan yana kullanacağı iddia edildi.

İDDİALAR KISA SÜREDE YANKILANDI!

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Sözcü gazetesindeki haberi doğrultusunda İmamoğlu'nun seçimi kazanacağı konusunda emin olunduğu ve "Bütün araştırmalar tek başına girmesi halinde bile İmamoğlu'nun rahatlıkla alacağını gösteriyor. İyi Parti ve HDP'lilerin ağırlıklı bir bölümü kendi adaylarını çıkarsalar da Ekrem Bey'e oy veriyor. Bu yüzden iki partinin aday çıkaracaklarını düşünmüyoruz" yorumunda bulundukları iddia edildi.

SONRAKİ HABER