KPSS'nin tostlu sorusu gündem oldu! KPSS lisans tost ve sandviç, berna

Yüzbinlerce vatandaşın girdiği KPSS'de sorulan sorular gündem olmayı başardı. Söz konusu sorular arasında sosyal medyada adından en çok söz ettirenlerden birisi ise tost sorusu oldu.

KPSS'nin tostlu sorusu gündem oldu! KPSS lisans tost ve sandviç, berna

Aylardır KPSS lisans sınavı hazırlıklarını sürdüren adaylar sabah girdikleri oturum ile sınavın ilk ayağını tamamladı. Adayların sınavdan çıkmalarının ardından konuştukları şeyler ise akılda kalan soruların bıraktığı etki oldu.

SOSYAL MEDYADA "TOST" FIRTINASI

Girilen sınavdan sonra öğrencilerin en çok bahsettikleri sorulardan birisi ise içinde tost ve sandviç geçen soru oldu. Soruda zorlandıklarını ifade eden adaylar sorunun cevabını ve diğer insanların ne cevap verdiklerini araştırmaya başladı.

Sosya medyada paylaşılan yorumlara göre söz konusu sorunun cevabı Berna oldu. Adaylar soru metninin içinde Berna adının geçmediğini fakat şıklarda nasıl olduğunu anlamlandıramadıklarını ifade eden paylaşımlarda bulunmayı sürdürüyor.

ÖSYM tarafından henüz cevap anahtarının yer aldığı bir paylaşım yapılmadı. Soru kitapçıkları ve cevap anahtarının yayınlanması ile beraber sorunun cevabı net olarak belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER